Spații de co-working din oraș
Fotografie de Acaju – Facebook
Industrii creative

Spații de co-working din oraș

În ultimii ani, în Iași au fost deschise mai multe spații de co-working, unele în cafenele, altele organizate special pentru partajare de resurse, evenimente și networking.

Cel mai mare și mai activ spațiu de co-working este Fab Lab. Există, de fapt, două locații din care puteți alege, una care are peste 700 de metri pătrați și una mai mică, mai nouă, cu 250 de metri pătrați. Colaborând cu Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" și Universitatea "Alexandru Ioan Cuza", programele Fab Lab au scopul de a stimula inovația, produsele digitale și spiritul antreprenorial în rândul studenților de la specializări tehnice din Iași.

Spațiul mai mare este flexibil și găzduiește un laborator cu CNC-uri, imprimante 3D și o imprimantă pentru circuite electronice, printre altele. De asemenea, găzduiește 3 săli de conferințe, fiecare cu capacități cuprinse între 20 și 50 de persoane. Internetul de mare viteză, aproape 100 de spații de lucru personale și sistemele de videoconferință fac parte din oferta Fab Lab. Comunitatea Fab Lab organizează, de asemenea, în mod regulat evenimente, hackathon-uri și conferințe.

Dacă preferi un mediu mai puțin formal, un anticafe ar putea fi soluția potrivită. O anti-cafenea (uneori numită cafenea cu plată pe minut) este un loc care oferă spațiu de lucru, snack-uri și băuturi răcoritoare, unde clienții plătesc doar pentru timpul pe care îl petrec acolo. Poți încerca Humans Anticafe, care este localizată chiar în mijlocul Iașului. Cu un interior modern și minimalist, Humans este un spațiu în care puteți găsi simultan: facilități de co-working, hub de dezvoltare personală și profesională, evenimente culturale, creative și de relaxare, sprijin pentru producătorii locali și proiecte de contribuție socială. Ah, și cafea și croissante! Aruncați o privire pe pagina lor de Facebook pentru mai multe informații despre lista de prețuri.

Și nu în ultimul rând, Coworking La Etaj by Acaju este de fapt o cafenea și un bistro în care, de la 9 la 17 în timpul săptămânii, interiorul devine un spațiu de co-working cu cafea, ceai și apă incluse în preț. Deoarece barul este închis în primele trei zile ale săptămânii, cafeneaua devine spațiul perfect pentru lucru. Deci, dacă o atmosferă relaxată e ceea ce cauți pentru a bifa din task-urile zilei, Acaju e cu siguranță pentru tine.

Vezi lista de mai jos pentru mai multe informații despre fiecare locație.

În acest ghid:

Fotografie de Hub932

Spații de coworking
Hub932 oferă ieșenilor, în mod gratuit, un spațiu de 65 de metri pătrați, format dintr-o sală de evenimente și un birou. Hub932 își propune să sprijine proiecte, afaceri și inițiative care ajută la dezvoltarea economică, culturală, educațională și socială a comunității.
Arată mai mult

Fotografie de Acaju - Facebook

Spații de coworking
Acaju și-a transformat interiorul confortabil în spațiu de co-working pentru creativi în timpul orelor de lucru.

Lăsați acest lucru să fie un loc în care să puteți găsi pace și inspirație pentru ziua de lucru, un spațiu în care puteți fi productivi sau creativi. Luați o pauză de la monotonia de acasă.

Coworking La Etaj include trei tipuri de pachete:
🌒 1 zi – 35 lei
🌓 12 zile/lună – 300 lei
🌔 20 zile/lună – 450 lei

Fiecare pachet include următoarele:
👩🏻 💻 Un spațiu de lucru rezervat (tabel) cu acces la priză;
💓 Internet, desigur;
🖨 Accesul la imprimantă;
☕️ Cafea, apă și ceai;

Strada Anastasie Fătu nr 2a, Iași 700618
Arată mai mult

Fotografie de Fab Lab

Spații de coworking
Fab Lab Iasi ofera diferite scenarii pentru utilizarea flexibila a spatiului (zone de concurs, co-working, makerspace, sali de predare, spatii pentru videoconferinte si birouri personale).

Spatiul functioneaza ca o platforma independenta care reuneste inovatia si comunitatea tech din Iasi. Fab Lab Two este alimentat de BCR și Modex și măsoară 250 de metri pătrați de spații de co-working.

Arată mai mult

Fotografie de Fab Lab

Spații de coworking
Fab Lab Iasi are o suprafață de peste 700 de metri pătrați și oferă diferite scenarii pentru utilizarea flexibilă a spațiului (zone de concurs, co-working, makerspace, săli de predare, spații pentru videoconferințe și birouri personale).

Spatiul funcționează ca o platformă independentă care reunește inovația și comunitatea tech din Iași. Fab Lab One este susținut de Universitatea Tehnică din Iași.

Arată mai mult

Distribuie