Food Court Palas

Food Court-ul Palas este cel mai mare foodcourt din această regiune a României. Indiferent de ce ai vrea să mănânci, aici vei găsi cu siguranță ceva bun. În plus, din interior ai vedere la Palatul Culturii și Parcul Palas. 

Bistro Felix

Situat într-o casă veche frumoasă în partea de jos a dealului Copou, cu o terasă minunată imensă unde vă puteți bucura de veri, Bistro Felix are un interior cald și un meniu divers pentru fiecare papilă gustativă.

Oliv

Culoarea are gust, spune Oliv. Situat în apropierea Gării, Oliv este unul dintre cele mai gustoase locuri de street food din Iași. Cu tacos, sandwich-uri și unii dintre cei mai buni cartofi prăjiți pe care îi vei gusta vreodată, Oliv este locul perfect pentru mâncarea din mers.

Moo Bistro

Moo este un bistro confortabil, dar mare, în inima Palas, cu o terasă cu vedere la Palas Park. Acesta servește o varietate de feluri de mâncare, inclusiv micul dejun, salate, paste, pizza, burgeri, fripturi și deserturi. Moo te iubește și pe tine!

Cinema Bistro

Burgeri de casă, aripi, cartofi prăjiți, supe cremă, sandvișuri, salate, tacos, nachos, deserturi și băuturi excepționale. Toate pot fi savurate pe terasa din centrul vechi al orașului, pe strada Lăpușneanu.

Bistro Copou

Terasă în cea mai verde zonă din Iași, vis-a-vis de Parcul Copou.

Tiki Bistro

Un restaurant mic, exotic, unde poți găsi mâncare pe toate gusturile. Tiki Bistro se află chiar în mijlocul Pieței Unirii.

Corso

Corso este unul dintre cele mai vechi restaurante de grădină din Iași, care încă merge puternic. Cu forma sa unică arcuită care cuprinde o grădină frumoasă, Corso este chiar în inima orașului și vă așteaptă cu pizza, paste, salate, băuturi și multe altele.

Pakeat

Practic orice mâncare pe care ai vrea să o încerci. Toate gustoase, toate proaspete, cu un meniu vesnic verde.

Caravana Gastrobar

Cămila vine la tine cu bunătăți! Dupa multe drumetii si experiente, s-a oprit pe bulevardul Stefan cel Mare. Și a venit aici pentru a-și satisface dorul de aventură, cultură, locuri boeme și mâncare delicioasă.